Jan 082010
 

Pseudo-home-movie (“Blair Witch Project”-like) despre o tanara bantuita de un demon, despre sotul ei care incearca sa surprinda pe camera video fenomenele paranormale din familie si despre cat de greu e in ziua de azi sa gasesti un exorcist profi. Ore in sir de pelicula pe care nu se intampla nimic (nici macar sex), un demon care tranteste usi, tropaie pe podea (o avea copite?), poseda trupuri, ma rog, demon stuff. Nu va irositi degeaba 2 ore din viata, trailerul e suficient.

imdb
Regia: Oren Peli
Cu: Katie Featherston, Micah Sloat

  6 Responses to “Paranormal Activity [2007]”

  1. Eu de la Blair Witch incoace nu ma mai pot uita la niciun film de groaza, am inima slaba, pana si un trailer de genul asta ma baga in sperieti. Ma rezum la a citi descrierile de pe wikipedia ca sa imi dau seama despre ce e vorba in filmele horror, nu simt niciun impuls sa le mai si vad. Sunt usor impresionabila, recunosc.

  2. Suna bine, numai bun pe vineri seara. Dorian Gray ai vazut?

  3. @Militaru: am vazut doar asta http://www.youtube.com/watch?v=V6xRblHJI3U demult, pe caseta video. nu ma tenteaza versiuni contemporane, mi-a placut cartea prea mult ca s-o vad macelarita:)
    @oompa: trailery e mai scary decat filmul in sine.

  4. mie nu mi se pare scary, ma ia rasul.si intradevar, vezi trailerul, iti ajunge.

  5. @boladenieve78 bine ai facut, cu toate ca mi-ar fi placut sa citesc descrierea ta a lui Ben Barnes 🙂

  6. Pe mine ma sperie timpitii de pusti pentru care se fac filmele de genul asta.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)