Nov 132011
 

Lars e cel mai simpatic freak pe care l-am vazut in ultima vreme. Timid, cu privire trista si mustata la fel, traieste in garajul de langa casa parinteasca si e un ghem de traume care se manifesta prin taceri indelungi, fobie la atingere si o viata retrasa, departe de orice interactiune cu semenii. Mai putin ciocnirile inevitabile cu fratele si cumnata, care locuiesc alaturi si insista sa-l traga spre o vietuire oarecum normala.
Atat de simpatic e Lars incat toata lumea din oraselul nordic in care locuieste se da peste cap sa o trateze drept fiinta vie pe gonflabila Bianca, aparuta peste noapte dintr-un pachet adus prin curier, pe post de iubita a tanarului semi-autist. De fapt relatiile cu femeile imaginare, la fel ca florile din plastic pe care Lars i le planteaza logodnicei in brate, pot dura pe vecie. Tocmai pentru ca n-au legatura cu realitatea care corodeaza tot. Nu ca e misto? Si atunci cand te plictisesti de ele poti sa-ti imaginezi o cearta, doua, o criza mica ce degenereaza, de ce nu, intr-o boala care o rapeste de langa tine, convenabil, pe cea de care te-ai saturat, facand loc urmatoarei. Dar Lars e dus cu capul, si noi, restul, nu traim iubiri imaginare, sau, cel putin, n-ar trebui.
Anyway, o comedioara light la care m-am uitat pana la capat doar din pricina distributiei. Ar fi mers de-un scurtmetraj.

imdb
Regia: Craig Gillespie
Cu: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider

  One Response to “Lars and the Real Girl [2007]”

  1. Pentru cel mai bun film freaks, iti recomand “Freaks” din 1932. Nu cred ca il poate egala altul (macar avand in vedere posibilitatile tehnice ale momentului) 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)