Feb 172012
 

O combinatie de horror clasic cu case bantuite si niste aratari picate parca dintr-o scena de teatru Noh. O combinatie care functioneaza binisor, cel putin in prima parte.
O familie de tineri (mama, tata + 3 copii) se muta intr-o casa plina de cotloane din care pandesc fiinte eteric-malefice; unul din fii, scotocind prin pod, aluneca de pe o scara, cade, apoi intra intr-o coma inexplicabila medical; mama suspecteaza ca un intrus muta lucrurile de colo-colo si ii spioneaza de la geam; tatal alege sa ignore toate lucrurile stranii care se petrec si isi petrece serile refugiat la birou; bunica apare si ea intr-un tarziu ca sa dea o mana de ajutor; se cheama o exorcista cu doi asistenti tampitei; se vaneaza niste fantome; se dezgroapa niste chestii din trecut. Din fericire exista si o minima doza de parodie, altminteri talmes-balmesul explicatiilor in care se amesteca proiectii astrale, taramuri de dincolo, universuri paralele, demoni si suflete nelinistite ar fi fost mai greu de digerat. Asa, toate astea pot fi trecute cu vederea, la capitolul “stupizenii benigne”, iar spectatorul pasionat de gen se poate bucura in continuare de fiorii pe sira spinarii indusi de muzica cliseistic-scary.

imdb
Regia: James Wan
Cu: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey

  2 Responses to “Insidious [2010]”

  1. L-am vazut si e o recomandare chiar buna. Decenta. Eu sunt o fire mai sperioasa si am bagat unghiile in perna de vreo cateeva ori dar e o alegere buna pentru o seara de vineri. :))

  2. Uite ca am ajuns acesta pagina web despre Insidious [2010] – Filme.
    Pe scurt., cautand despre maramu. Acum tre sa recunosc ca faci treaba super.
    Te invit sa vizitezi si saitul http://cazare-maramures.net o pagina despre tara maramuresului.

    Multutmesc frumos

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)